Kapsula Stimuluese Doc Hammer 3

Kapsula Stimuluese Doc Hammer 3

1,700 LEK

Kapsulat Doc Hammer janë një shtojcë ushqyese me përmbajtje me koncentrat të lartë Vitaminash, L-arginine, Taurine dhe Kafeinë.
Mbështet ndjeshmërinë natyrale;
Rrit gjallërinë dhe fuqinë duke ju bërë kështu më aktivë.
Kutia: 3 kapsula. 

Përbërësit: L-arginine, Avena Sativa (Tërshërë), pluhur Maca, Celery, Taurine, Astragalus, Lycii, Angelica sinensis, Schisandra chinensis, Vitamina C, E, B1, B2, B6, D, etj.

SKU: 06148740000 Categories: , ,

Description

Kapsulat Doc Hammer janë një shtojcë ushqyese me përmbajtje me koncentrat të lartë Vitaminash, L-arginine, Taurine dhe Kafeinë.
Mbështet ndjeshmërinë natyrale;
Rrit gjallërinë dhe fuqinë duke ju bërë kështu më aktivë.
Kutia: 3 kapsula. 

Përbërësit: L-arginine, Avena Sativa (Tërshërë), pluhur Maca, Celery, Taurine, Astragalus, Lycii, Angelica sinensis, Schisandra chinensis, Vitamina C, E, B1, B2, B6, D, etj.

Doza ditore e rekomanduar: 1-2 kapsula në ditë, shoqëruar me një gotë ujë.
Shënim: Doza e rekomanduar nuk duhet të tejkalohet. Efektshmëria mund të ndryshojë në persona të ndryshëm.

You've just added this product to the cart: