Stimulues BULL POWER DELAY GEL 30Ml

2,000 LEK

Bull Power Delay Gel parandalon prishjen e parakoshme, siguron me shume kontroll dhe ju jep mundesi te shijoni akte me te gjata. Me shume se 60% e meshkujve vuajne nga ejakulimi i parakoshem. Ky produkt unik ofron zgjidhjen, efekti i lehte aneztesik ju ndihmon te vononi ejakulimin. Bull Power Delay Gel garanton zgjatje te aktit.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 00500264 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Bull Power Delay Gel parandalon prishjen e parakoshme, siguron me shume kontroll dhe ju jep mundesi te shijoni akte me te gjata. Me shume se 60% e meshkujve vuajne nga ejakulimi i parakoshem. Ky produkt unik ofron zgjidhjen, efekti i lehte aneztesik ju ndihmon te vononi ejakulimin. Bull Power Delay Gel garanton zgjatje te aktit.

Stimulues BULL POWER DELAY GEL 30Ml

2,000 LEK

In stock