Spray SMOOTHGLIDE SENSUAL FEELING ORGASMIC GEL 30ML

-44%

Spray SMOOTHGLIDE SENSUAL FEELING ORGASMIC GEL 30ML

1,400 LEK

Smoothglide ® Sensual Feeling – Rrit dhe stimulon ndjeshmerine e orgazmave . Ky xhel ju ndihmon të intensifikoni ndjeshmërinë tuaj gjatë seksit. Klitorisi juaj reagon me më shumë ndjeshmëri, Udhëzimet për përdorim: Vendos pak xhel në majë të gishtit dhe më pas mbi klitorisin tuaj

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 7525260014 Kategori: ,

Përshkrim

Smoothglide ® Sensual Feeling – Rrit dhe stimulon ndjeshmerine e orgazmave . Ky xhel ju ndihmon të intensifikoni ndjeshmërinë tuaj gjatë seksit. Klitorisi juaj reagon me më shumë ndjeshmëri, Udhëzimet për përdorim: Vendos pak xhel në majë të gishtit dhe më pas mbi klitorisin tuaj

You've just added this product to the cart: