Spray per ereksionin Taboo

Spray per ereksionin Taboo

2,300 LEK

Taboo Male Booster është një xhel ereksioni i bërë me përbërës natyralë. Kryesisht përbëhet nga vaj kamfuri, një përbërës që rrjedh nga kanopera japoneze, i rritur në zona tropikale dhe rekomandohet të inkurajojë ereksionin. Vaji i kamforit gjithashtu ka një veprim të dyfishtë të nxehtë dhe të ftohtë, i cili ka një efekt balancues, ndjenja e ngrohtësisë do të ndihmojë për të stimuluar qarkullimin e gjakut për të rritur ereksionin dhe për të maksimizuar kënaqësinë e burrave dhe grave. Taboo Male Booster është pasuruar me ekstrakt vaj xhenxhefili afrodiziak.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 252203 Kategori: , ,

Përshkrim

Taboo Male Booster është një xhel ereksioni i bërë me përbërës natyralë. Kryesisht përbëhet nga vaj kamfuri, një përbërës që rrjedh nga kanopera japoneze, i rritur në zona tropikale dhe rekomandohet të inkurajojë ereksionin. Vaji i kamforit gjithashtu ka një veprim të dyfishtë të nxehtë dhe të ftohtë, i cili ka një efekt balancues, ndjenja e ngrohtësisë do të ndihmojë për të stimuluar qarkullimin e gjakut për të rritur ereksionin dhe për të maksimizuar kënaqësinë e burrave dhe grave. Taboo Male Booster është pasuruar me ekstrakt vaj xhenxhefili afrodiziak.

You've just added this product to the cart: