-30%

Sexy Korse/Basque

5,040 LEK

Për kënaqësi jashtë normës! Korsakë emocionuese, transparente me kocka që formësojnë figurën, 6 rripa të rregullueshëm me pezull dhe një tel të ngjashëm. Janë përfshirë një jakë, pranga të lëvizshme dhe një shall skllavërie dhe bëjnë të mundur një argëtim të ndryshëm sensual. Powernet me detaje të vështrimit mat. Pa çorape.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 26114061021 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për kënaqësi jashtë normës! Korsakë emocionuese, transparente me kocka që formësojnë figurën, 6 rripa të rregullueshëm me pezull dhe një tel të ngjashëm. Janë përfshirë një jakë, pranga të lëvizshme dhe një shall skllavërie dhe bëjnë të mundur një argëtim të ndryshëm sensual. Powernet me detaje të vështrimit mat. Pa çorape.

Sexy Korse/Basque

5,040 LEK

Out of stock