Set toys, Purple Appetizer

7,700 LEK

Set i kënaqësisë Purple 9-copë! Përmbajtja: 1 rruaza anale me formë spirale (23 cm të gjata, Ø 1.6 cm), 1 vibrator me ngjyrë argjendi (rreth 19 cm të gjatë, Ø 3.3 cm), 1 mëngë të penisit me hundë në formë lepur, 1 dildo, 1 vaginë masturbator me formë, 1 vibro-bullet me telekomandë në një kabllo, 1 plug prapanicë me unazë gishti, 1 palë topa dashuri dhe një unazë. Materiali: TPE, ABS. Bateritë e përfshira.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05824330000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Set i kënaqësisë Purple 9-copë! Përmbajtja: 1 rruaza anale me formë spirale (23 cm të gjata, Ø 1.6 cm), 1 vibrator me ngjyrë argjendi (rreth 19 cm të gjatë, Ø 3.3 cm), 1 mëngë të penisit me hundë në formë lepur, 1 dildo, 1 vaginë masturbator me formë, 1 vibro-bullet me telekomandë në një kabllo, 1 plug prapanicë me unazë gishti, 1 palë topa dashuri dhe një unazë. Materiali: TPE, ABS. Bateritë e përfshira.

Set toys, Purple Appetizer

Set toys, Purple Appetizer

7,700 LEK

Out of stock