Set Toys Blue Fantasy

7,000 LEK

Permban: 
– mini vibrator i fuqishem : 12.5 cm, diam 2 cm. Bateri te perfshira dhe 6 shtojsa te ndryshme: gisht anal, gjuhe anale te lakuar, veshje penisi, veshje penisi me strukture stimuluese.
– unaze penisi me strukture stimuluese me njesi vibrimi te perfshire (5 cm, diam. 2.5 cm) – love balls vibrues (diam. 3 cm) 
– menge penisi me strukture stimuluese
– rrip penisi.
Baterite jane te perfshira.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05560680000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Permban:
– mini vibrator i fuqishem : 12.5 cm, diam 2 cm. Bateri te perfshira dhe 6 shtojsa te ndryshme: gisht anal, gjuhe anale te lakuar, veshje penisi, veshje penisi me strukture stimuluese.
– unaze penisi me strukture stimuluese me njesi vibrimi te perfshire (5 cm, diam. 2.5 cm) – love balls vibrues (diam. 3 cm)
– menge penisi me strukture stimuluese
– rrip penisi.
Baterite jane te perfshira.

Set Toys Blue Fantasy

Set Toys Blue Fantasy

7,000 LEK

Out of stock