Set Satisfyer Marvelous Four Vibratoren

14,700 LEK

Vërtet një mrekulli, ky grup vibratorësh multifunksional ju krijon një koleksion me të cilin do të krenohej çdo njohës!

Availability: Vjen së shpejti SKU: 410000072001 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vërtet një mrekulli, ky grup vibratorësh multifunksional ju krijon një koleksion me të cilin do të krenohej çdo njohës! Përfshirë një element kontrolli bazë, me 4 koka lehtësisht të këmbyeshme (lepuri, G-Spot/anal, masazhues dhe stimulues Air Pulse), Marvelous Four vjen gati për t’u kënaqur. Kaloni lehtësisht midis bashkëngjitjeve me një lëvizje klikimi dhe rrotullimi 90°. Gjithashtu ideale për fillestarët, Marvelous Four ofron diversitet të vërtetë të produkteve, duke e bërë këtë një përzgjedhje të shkëlqyer për këdo që dëshiron të eksplorojë dhe të zbulojë kënaqësinë e tyre. Ju duhet vetëm të ripenisikoni bazën e kontrollit, përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj! Me motorë të fuqishëm në çdo bashkëngjitje, përjetoni dridhje më të fuqishme, më të thella dhe më të forta në gatishmëri. Çdo bashkëngjitje vjen e pajisur me 10 programe dridhjeje, 3 intensitete me 7 opsione shpejtësie, duke përjashtuar shtojcën Air Pulse e cila përmban 11 intensitete valësh presioni. Marvelous Four përmban gjithashtu një dizajn doreze kubike me dy butona kontrolli intuitiv. Marvelous Four është bërë nga silikoni i sigurt për trupin, është i ripenisikueshëm dhe i papërshkueshëm nga uji (IPX7).

Set Satisfyer Marvelous Four Vibratoren

14,700 LEK

Out of stock