Set plug anal Triple Spades

4,500 LEK

Triple Spades është një prizë anale 3-copë e vendosur me priza në madhësi të ndryshme. Filloni me spinën më të vogël dhe ngadalë vazhdoni deri në spinën më të madhe. Plugt kanë një majë konike për futje të lehtë. Pastroni ato plotësisht pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash. I vogel: Gjatësia: 6,60 cm Vendosja: 6.35 cm Maks. diametri: 3.51 cm Min. diametri: 1,22 cm Mesatare: Gjatësia: 8,13 cm Vendosja: 7,87 cm Maks. diametri: 4,06 cm Min. diametri: 1.52 cm I madh: Gjatësia: 9,65 cm Vendosja: 8.64 cm Maks. diametri: 5.08 cm Min. diametri: 1,52 cm

Availability: Në gjendje SKU: AG342 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Triple Spades është një prizë anale 3-copë e vendosur me priza në madhësi të ndryshme. Filloni me spinën më të vogël dhe ngadalë vazhdoni deri në spinën më të madhe. Plugt kanë një majë konike për futje të lehtë. Pastroni ato plotësisht pas përdorimit me ujë dhe pastrues lodrash. I vogel: Gjatësia: 6,60 cm Vendosja: 6.35 cm Maks. diametri: 3.51 cm Min. diametri: 1,22 cm Mesatare: Gjatësia: 8,13 cm Vendosja: 7,87 cm Maks. diametri: 4,06 cm Min. diametri: 1.52 cm I madh: Gjatësia: 9,65 cm Vendosja: 8.64 cm Maks. diametri: 5.08 cm Min. diametri: 1,52 cm

Set plug anal Triple Spades

4,500 LEK

In stock