Set plug anal Fantasy

4,000 LEK

Kënaqësi anale në një paketë të dyfishtë! Set me priza anale në 2 madhësi të ndryshme. E përsosur për shtrirje – madje edhe për fillestarët. Me brazda stimuluese vertikale dhe një mbështetëse që mund të përdoret edhe si dorezë praktike. Gjatësia totale e prizës së madhe 8,9 cm, gjatësia e futjes 7,4 cm, 3 3,3 cm; Priza e vogël, gjatësia totale 7,6 cm, thellësia e futjes 6,4 cm, Ø 2,5 cm. Silikoni.

Availability: Në gjëndje SKU: 05454140000 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Kënaqësi anale në një paketë të dyfishtë! Set me priza anale në 2 madhësi të ndryshme. E përsosur për shtrirje – madje edhe për fillestarët. Me brazda stimuluese vertikale dhe një mbështetëse që mund të përdoret edhe si dorezë praktike. Gjatësia totale e prizës së madhe 8,9 cm, gjatësia e futjes 7,4 cm, 3 3,3 cm; Priza e vogël, gjatësia totale 7,6 cm, thellësia e futjes 6,4 cm, Ø 2,5 cm. Silikoni.