Set menge penisi (4cp)

3,800 LEK

Kjo paketë përmirësimi 4 copë përmban mëngë të zgjatura që shfaqin struktura të shumta stimuluese për kënaqësi të shtuar. Një madhësi i përshtatet të gjitha rrëshqitjeve të mëngëve lehtësisht mbi anëtarin tuaj, duke siguruar kënaqësi të shtuar për partnerin tuaj pa pilula, krem ​​ose bateri të nevojshme! Zgjidhni një nga larmitë e përmirësuesve të penisit për të shijuar argëtim të thjeshtë, emocionues dhe të sigurt. E vogël: 6 cm në gjatësi Me stimulues kliti: 11 cm Me zemra: 12 cm Me gervishtje: 12 cm

Availability: Në gjendje SKU: AE539 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo paketë përmirësimi 4 copë përmban mëngë të zgjatura që shfaqin struktura të shumta stimuluese për kënaqësi të shtuar. Një madhësi i përshtatet të gjitha rrëshqitjeve të mëngëve lehtësisht mbi anëtarin tuaj, duke siguruar kënaqësi të shtuar për partnerin tuaj pa pilula, krem ​​ose bateri të nevojshme! Zgjidhni një nga larmitë e përmirësuesve të penisit për të shijuar argëtim të thjeshtë, emocionues dhe të sigurt. E vogël: 6 cm në gjatësi Me stimulues kliti: 11 cm Me zemra: 12 cm Me gervishtje: 12 cm

Set menge penisi (4cp)

3,800 LEK

In stock