Set masturbatoresh Alexis Monroe (goje/anus)

4,300 LEK

Alexis Monroe është një masturbues i dyfishtë i krijuar në mënyrë të përsosur për çdo njeri. Alexis veproi si shembull kur u krijuan modelet e vagina dhe anal, duke siguruar që strokeri të duket 100% realist. Struktura e brendshme me boshtin e saj të ngushtë është krijuar për kënaqësi maksimale.
Ky masturbator është krijuar me dy hapje realiste me një çarë të ngushtë. Materiali i ngjashëm me jetën i përdorur mundëson depërtim të thjeshtë. Për një ndjesi më realiste, produkti mund të ngrohet në ujë të ngrohtë. Pasi që masturbatori ka dy prerje ju mund të përcaktoni forcën e thithjes duke hapur ose mbyllur pjesën e poshtme. Ky masturbues vjen me një funksion shtesë të dobishëm. Kur këputni kapakun, kthejeni atë dhe ai bëhet një smartphone ose mbajtës tableti. Në këtë mënyrë ju mund të shijoni stimulimin që ofron masturbatori krahas përmbajtjes video-audio.

Availability: Vjen së shpejti SKU: PSS-028 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Alexis Monroe është një masturbues i dyfishtë i krijuar në mënyrë të përsosur për çdo njeri. Alexis veproi si shembull kur u krijuan modelet e vagina dhe anal, duke siguruar që strokeri të duket 100% realist. Struktura e brendshme me boshtin e saj të ngushtë është krijuar për kënaqësi maksimale.
Ky masturbator është krijuar me dy hapje realiste me një çarë të ngushtë. Materiali i ngjashëm me jetën i përdorur mundëson depërtim të thjeshtë. Për një ndjesi më realiste, produkti mund të ngrohet në ujë të ngrohtë. Pasi që masturbatori ka dy prerje ju mund të përcaktoni forcën e thithjes duke hapur ose mbyllur pjesën e poshtme. Ky masturbues vjen me një funksion shtesë të dobishëm. Kur këputni kapakun, kthejeni atë dhe ai bëhet një smartphone ose mbajtës tableti. Në këtë mënyrë ju mund të shijoni stimulimin që ofron masturbatori krahas përmbajtjes video-audio.

Set masturbatoresh Alexis Monroe (goje/anus)

4,300 LEK

In stock