Set Lubrifikantesh PJUR

2,200 LEK

Për nder të 25 vjetorit të tyre, PJUR ka bashkuar një kuti të dobishme me 4 minj të lubrifikantëve të tyre më të shitur! Mundësia ideale për t’u njohur me këto produkte të shkëlqyera për burra dhe gra. -PJUR 10 ML -PJUR Med Repair Glide -PJUR Glide Anale Relaksuese në Dyert e Pasme 10 ml  -PJUR Grua Nudo 10 ML
Availability: Vjen së shpejti SKU: 13840-01 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për nder të 25 vjetorit të tyre, PJUR ka bashkuar një kuti të dobishme me 4 minj të lubrifikantëve të tyre më të shitur! Mundësia ideale për t’u njohur me këto produkte të shkëlqyera për burra dhe gra. -PJUR 10 ML -PJUR Med Repair Glide -PJUR Glide Anale Relaksuese në Dyert e Pasme 10 ml  -PJUR Grua Nudo 10 ML

Set Lubrifikantesh PJUR

2,200 LEK

Out of stock