Set LoveToys PowerBox

Set LoveToys PowerBox

8,370 LEK

Set lodrash erotike qe permban:
-pompe penisi blu transparente me bullet vibrues i cili mund te hiqet, tub i cili mund te hiqet, pompe dore, valul liruese dhe 7 nivele vibrimi. Gjatesia totale 20 cm, gjatesia e penetrueshme 19 cm, diam 5.7 cm, gjatesia e tubit 24 cm, gjatesia e bullet 5.5 cm.
-unaze penisi ngjyre qumeshti (diam 0.6cm shume fleksibel, trashesia 1.2cm)
-masturbator ngjyre qumeshiti me forme reale dhe strukture stimuluese ne brendesi (gjatesia totale 10cm , diam shume fleksibel)
-plug anal blu transparent me shpejtesi te ndryshme vibrimi (gjatesia totale 11.7 cm, gjatesia e penetrueshme 9.5cm, diam max 3 cm)
Materiali: ABS, TPE, PVC, SAN.
Baterite e perfshira.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 05885120000 Kategori: ,

Përshkrim

Set lodrash erotike qe permban:
-pompe penisi blu transparente me bullet vibrues i cili mund te hiqet, tub i cili mund te hiqet, pompe dore, valul liruese dhe 7 nivele vibrimi. Gjatesia totale 20 cm, gjatesia e penetrueshme 19 cm, diam 5.7 cm, gjatesia e tubit 24 cm, gjatesia e bullet 5.5 cm.
-unaze penisi ngjyre qumeshti (diam 0.6cm shume fleksibel, trashesia 1.2cm)
-masturbator ngjyre qumeshiti me forme reale dhe strukture stimuluese ne brendesi (gjatesia totale 10cm , diam shume fleksibel)
-plug anal blu transparent me shpejtesi te ndryshme vibrimi (gjatesia totale 11.7 cm, gjatesia e penetrueshme 9.5cm, diam max 3 cm)
Materiali: ABS, TPE, PVC, SAN.
Baterite e perfshira.

You've just added this product to the cart: