Set Fetish Pranga

3,300 LEK

Fetish Dreams ofron lojëra të nënshtruara dhe mbizotëruese në çifte. Seti përbëhet nga dy tela të butë të mbushur që lidhen rreth kyçeve te duarve dhe kyçeve të këmbëve. Vargat janë të ndërlidhura dhe mund të rregullohen në disa vende sipas madhësisë së personit dhe shtratit. Nuk kërkon mjete për të përdorur frenat e krevatit. Seti vendoset shpejt. Një aventurë emocionuese për ata që pëlqejnë të eksperimentojnë dhe duan të provojnë diçka të re në jetën e tyre të dashurisë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55080179 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Fetish Dreams ofron lojëra të nënshtruara dhe mbizotëruese në çifte. Seti përbëhet nga dy tela të butë të mbushur që lidhen rreth kyçeve te duarve dhe kyçeve të këmbëve. Vargat janë të ndërlidhura dhe mund të rregullohen në disa vende sipas madhësisë së personit dhe shtratit. Nuk kërkon mjete për të përdorur frenat e krevatit. Seti vendoset shpejt. Një aventurë emocionuese për ata që pëlqejnë të eksperimentojnë dhe duan të provojnë diçka të re në jetën e tyre të dashurisë.

Set Fetish Pranga

3,300 LEK

Out of stock