Set fetish pranga & ball gag

4,700 LEK

Një kombinim i bukur prangash dhe një gag me top!
Ball gag me pranga nga Bad Kitty në një pamje lëkure elegante me detaje metalike ngjyrë rozë-ari.

Availability: Në gjëndje SKU: 24933901001 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kombinim i rregullueshëm i barkut/prangut të topit
Mbushje topash silikoni me një rrip lidhjeje
Pranga të heqshme
Pamje elegante prej lëkure
Detaje metalike ngjyrë rozë-ari
Mbërthyes të përshtatshëm me grep dhe unazë

Një kombinim i bukur prangash dhe një gag me top!
Ball gag me pranga nga Bad Kitty në një pamje lëkure elegante me detaje metalike ngjyrë rozë-ari. Ka një rrip në pjesën e pasme të rripave të kokës së topit që lidhet me prangat. Një person duhet të veshë topin dhe më pas duart t’i lidhen pas shpine. Prangat e rehatshme dhe rripi i kokës së topit mund të vendosen shpejt sepse kanë lidhëse me grep dhe unazë. Ato janë gjithashtu të rregullueshme. Çdo pranga ka një unazë, një zinxhir të shkurtër dhe një grep – ato mund të hiqen nga rripi i lidhjes me një unazë.

Gag me top Ø 4 cm.
Poliuretani (me ujë), metal.
Gag me top: silikoni.

Set fetish pranga & ball gag

4,700 LEK

In stock