Set Fetish Pink Passion

Set Fetish Pink Passion

5,450 LEK

Eksploroni anën e keqe të njëri-tjetrit me këtë Kit të skllavërimit . E përkryer për çifte që kërkojnë të provojnë diçka argëtuese dhe të ndryshme, grupi i këtij fillestari është bërë nga najloni me cilësi të lartë dhe të fortë. Kompleti përfshin një palë pranga dhe kyçin e këmbës, katër tela najloni, maskë dashurie të qëndrueshme prej najloni dhe maskë dashurie prej sateni.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 3842-00 Kategori: ,

Përshkrim

Eksploroni anën e keqe të njëri-tjetrit me këtë Kit të skllavërimit . E përkryer për çifte që kërkojnë të provojnë diçka argëtuese dhe të ndryshme, grupi i këtij fillestari është bërë nga najloni me cilësi të lartë dhe të fortë. Kompleti përfshin një palë pranga dhe kyçin e këmbës, katër tela najloni, maskë dashurie të qëndrueshme prej najloni dhe maskë dashurie prej sateni.

You've just added this product to the cart: