Set Fetish Mai Attraction Air Force

11,100 LEK

Kompleti i robërisë tërheqëse “Forca Ajrore”, që përmban 8 artikuj:

 • Pranga dore: 31 cm të gjata, 6 cm të gjera
 • Prangat e kyçit të këmbës: 37 cm të gjata, 6 cm të gjera
 • Maska: 29 cm e gjatë, 7,5 cm e gjerë
 • Lidhja e derrit: 26 cm e gjatë
 • Kamxhiku: 44 cm i gjatë, 3,2 cm i gjerë
 • Jakë: 45 cm e gjatë
 • Litari: 62 cm i gjatë
 • Gjuajtja e topit: 56 cm e gjatë
Availability: Vjen së shpejti SKU: 370258 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kompleti i robërisë tërheqëse “Forca Ajrore”, që përmban 8 artikuj:

 • Pranga dore: 31 cm të gjata, 6 cm të gjera
 • Prangat e kyçit të këmbës: 37 cm të gjata, 6 cm të gjera
 • Maska: 29 cm e gjatë, 7,5 cm e gjerë
 • Lidhja e derrit: 26 cm e gjatë
 • Kamxhiku: 44 cm i gjatë, 3,2 cm i gjerë
 • Jakë: 45 cm e gjatë
 • Litari: 62 cm i gjatë
 • Gjuajtja e topit: 56 cm e gjatë

Bërë nga PVC, metal, brez elastik, pelush, fjongo, plastikë dhe dru
Pesha 790 gram.

Set Fetish Mai Attraction Air Force

11,100 LEK

Out of stock