Set Fetish Bellamy Beginner’s – Pink

Set Fetish Bellamy Beginner’s – Pink

4,530 LEK

Set Skllavërie rozë  për fillestarët. Ky grup i plotë i skllavërisë përbëhet nga lodra të ndryshme BDSM.  Seti është i lirë, shumëfunksional dhe i dizajnuar për të prezantuar partnerët në botën e lojës së skllavërisë. Prangat janë të rregullueshme dhe janë të buta për rehati maksimale. Litari i lidhjes ndihet i butë dhe nuk gërvisht lëkurën. Topi është e pajisur me vrima ajri dhe ka një rrip të rregullueshëm. E njëjta vlen edhe për jakën. Prangat, prangat e kyçit të këmbës  janë të pajisura me unaza, të cilat mund t’i përdorni për të bashkuar litarët e lidhjes.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: XOX021PNK Kategori: ,

Përshkrim

Set Skllavërie rozë  për fillestarët. Ky grup i plotë i skllavërisë përbëhet nga lodra të ndryshme BDSM.  Seti është i lirë, shumëfunksional dhe i dizajnuar për të prezantuar partnerët në botën e lojës së skllavërisë. Prangat janë të rregullueshme dhe janë të buta për rehati maksimale. Litari i lidhjes ndihet i butë dhe nuk gërvisht lëkurën. Topi është e pajisur me vrima ajri dhe ka një rrip të rregullueshëm. E njëjta vlen edhe për jakën. Prangat, prangat e kyçit të këmbës  janë të pajisura me unaza, të cilat mund t’i përdorni për të bashkuar litarët e lidhjes.

You've just added this product to the cart: