Set Fetish Bear Beginner’s

Set Fetish Bear Beginner’s

2,360 LEK

Ky grup i plotë i skllavërisë është i përsosur për fillestarët që të fillojnë të eksplorojnë botën e skllavërisë. Seti përbëhet nga një maskë për sytë, një kamxhik dhe prangat. Prangat janë të rregullueshme me shiritat velcro dhe pajisen me një kapëse kapësesh për të lidhur prangat me njëra-tjetrën. Kamxhiku ka një dorezë të fortë për një kontroll të mirë. Maska e syrit ka një rrip të rregullueshëm në pjesën e prapme, kështu që maskë mbetet gjithmonë në vend dhe ka një përshtatje të mirë.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: RAWR008 Kategori: ,

Përshkrim

Ky grup i plotë i skllavërisë është i përsosur për fillestarët që të fillojnë të eksplorojnë botën e skllavërisë. Seti përbëhet nga një maskë për sytë, një kamxhik dhe prangat. Prangat janë të rregullueshme me shiritat velcro dhe pajisen me një kapëse kapësesh për të lidhur prangat me njëra-tjetrën. Kamxhiku ka një dorezë të fortë për një kontroll të mirë. Maska e syrit ka një rrip të rregullueshëm në pjesën e prapme, kështu që maskë mbetet gjithmonë në vend dhe ka një përshtatje të mirë.

You've just added this product to the cart: