-40%

Set Fantasy Panty

4,800 LEK

Varg i rehatshëm me një dildo të përfshirë dhe vibro-plumb të përfshirë që mund të futet në tel. Pëshpëritjet dridhje të qeta, por të fuqishme i kënaqin përdoruesit në çdo kohë dhe kudo. Dridhjet janë shumë diskrete – askush nuk do ta vërejë sekretin tuaj të vogël dhe të këndshëm! 10 mënyrat e vibrimit mund të rregullohen me butonin në telekomandë – mund të përdoret gjithashtu nga një partner! Varg me një brez të rregullueshëm (perimetri 66 deri 107 cm). Mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.

Availability: Në gjëndje SKU: 05461350000 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Varg i rehatshëm me një dildo të përfshirë dhe vibro-plumb të përfshirë që mund të futet në tel. Pëshpëritjet dridhje të qeta, por të fuqishme i kënaqin përdoruesit në çdo kohë dhe kudo. Dridhjet janë shumë diskrete – askush nuk do ta vërejë sekretin tuaj të vogël dhe të këndshëm! 10 mënyrat e vibrimit mund të rregullohen me butonin në telekomandë – mund të përdoret gjithashtu nga një partner! Varg me një brez të rregullueshëm (perimetri 66 deri 107 cm). Mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.