Set Bondage Vegan Fetish

5,100 LEK

Set: pranga qafe me kapëse thithi plus kamxhik Pamje elegant prej lëkure – vegane! Zinxhirë të lëvizshëm me kapëse Jakë e rregullueshme Për ndjenjat tërheqëse tërheqëse dhe goditjet me dashuri! Set me cilësi të lartë i përbërë nga një jakë me kapëse thithi në zinxhirë plus një kamxhik. Jakë dhe kamxhik në një pamje lëkure me stil, por vegan përmes dhe përmes! Zinxhirët me kapëset e thithave (gjatësia totale 65 cm) mund të hiqen nga jakë falë një karabineri të vogël. Kapëset e thithave të rregullueshme në presion me vida rregulluese. Pranga e qafës e rregullueshme në perimetër me kapëse (32 deri në 42 cm). Rrihni me saldime të buta për goditje dhe goditje (gjatësia totale pa rrip dore 43 cm).

Availability: Në gjendje SKU: 24931441001 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Set: pranga qafe me kapëse thithi plus kamxhik Pamje elegant prej lëkure – vegane! Zinxhirë të lëvizshëm me kapëse Jakë e rregullueshme Për ndjenjat tërheqëse tërheqëse dhe goditjet me dashuri! Set me cilësi të lartë i përbërë nga një jakë me kapëse thithi në zinxhirë plus një kamxhik. Jakë dhe kamxhik në një pamje lëkure me stil, por vegan përmes dhe përmes! Zinxhirët me kapëset e thithave (gjatësia totale 65 cm) mund të hiqen nga jakë falë një karabineri të vogël. Kapëset e thithave të rregullueshme në presion me vida rregulluese. Pranga e qafës e rregullueshme në perimetër me kapëse (32 deri në 42 cm). Rrihni me saldime të buta për goditje dhe goditje (gjatësia totale pa rrip dore 43 cm).

Set Bondage Vegan Fetish

5,100 LEK

In stock