Set Bondage U Fantasy

Set Bondage U Fantasy

5,210 LEK

Komplet aksesor seksual që do të përmbushë fantazitë tuaja më pikante. Është e përkryer për ata që fillojnë në botën e Bondage dhe Fetish. Përmban: Maskë, Kamxhik, Një palë pranga ,Një shirit dominimi për duar dhe / ose këmbë.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 8436566181372 Kategori: ,

Përshkrim

Komplet aksesor seksual që do të përmbushë fantazitë tuaja më pikante. Është e përkryer për ata që fillojnë në botën e Bondage dhe Fetish. Përmban: Maskë, Kamxhik, Një palë pranga ,Një shirit dominimi për duar dhe / ose këmbë.

You've just added this product to the cart: