Set Bondage Bad Kitty

Set Bondage Bad Kitty

8,140 LEK

Kapje e ngushtë dhe dhimbje e butë! Kjo skllavëri e zezë vendos erëzat e jetës suaj të dashurisë në një mënyrë shumë stimuluese. Punësoni prangat dhe mbajtëset e kyçeve të këmbës, lidhjen e syve, telin dhe kamxhikun për të përjetuar aventura krejtësisht të reja dashurie! Poliuretani, metali.

Availability: ● Në gjendje SKU: 24904801001 Kategori: , ,

Përshkrim

Kapje e ngushtë dhe dhimbje e butë! Kjo skllavëri e zezë vendos erëzat e jetës suaj të dashurisë në një mënyrë shumë stimuluese. Punësoni prangat dhe mbajtëset e kyçeve të këmbës, lidhjen e syve, telin dhe kamxhikun për të përjetuar aventura krejtësisht të reja dashurie! Poliuretani, metali.

You've just added this product to the cart: