-30%

Set Bad Kitty Bondage

3,430 LEK

8 aksesore te ndryshem, rezistent ndaj grisjej, ne ngjyra te kuqe te zeze:
– 1 maske sysh e mbushur me sfungjer
– 1 gojez PCV me lidhese deri ne 60 cm
– 4 pranga te mbushura me sfungjer dhe mbyllje me ngjites per kembet dhe duart
– 1 rrip me tokez per lidhje
– 1 mini kamzhik lekure ( 26 cm i gjate )

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05279630000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

8 aksesore te ndryshem, rezistent ndaj grisjej, ne ngjyra te kuqe te zeze:
– 1 maske sysh e mbushur me sfungjer
– 1 gojez PCV me lidhese deri ne 60 cm
– 4 pranga te mbushura me sfungjer dhe mbyllje me ngjites per kembet dhe duart
– 1 rrip me tokez per lidhje
– 1 mini kamzhik lekure ( 26 cm i gjate )

Set Bad Kitty Bondage

Set Bad Kitty Bondage

3,430 LEK

In stock