Set anal Trainer Kit colors

6,600 LEK

Koleksioni i Colors Trainer Kit i 3 prizave argëtuese dhe shumëngjyrëshe është bërë nga silikoni i lëngshëm platin. Prizat e lëmuara dhe të lakueshme përmbajnë një bazë elegante dhe mbështetëse, qafë të gjatë dhe majë konike për futje të lehtë. I pershtatshem me te gjitha lubrifikante. Përmasat e produktit: E vogël: 3.54 x 1.77 x 1.77 inç / 9,0 x 4,5 x 4,5 cm Mesatar: 4,37 x 1,77 x 1,77 inç / 11,0 x 4,5 x 4,5 cm I madh: 5,35 x 2,2 x 2,2 inç / 13,6 x 5,6 x 5,6 cm Përmasat e futshme: E vogël: 2.64 x .96 inç / 6,7 x 2,4 cm Mesatar: 3,23 x 1,18 / 8,2 x 3,0 cm I madh: 3,94 x 1,54 inç / 10,0 x 3,9 cm

Availability: Në gjëndje SKU: 280775 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Koleksioni i Colors Trainer Kit i 3 prizave argëtuese dhe shumëngjyrëshe është bërë nga silikoni i lëngshëm platin. Prizat e lëmuara dhe të lakueshme përmbajnë një bazë elegante dhe mbështetëse, qafë të gjatë dhe majë konike për futje të lehtë. I pershtatshem me te gjitha lubrifikante. Përmasat e produktit: E vogël: 3.54 x 1.77 x 1.77 inç / 9,0 x 4,5 x 4,5 cm Mesatar: 4,37 x 1,77 x 1,77 inç / 11,0 x 4,5 x 4,5 cm I madh: 5,35 x 2,2 x 2,2 inç / 13,6 x 5,6 x 5,6 cm Përmasat e futshme: E vogël: 2.64 x .96 inç / 6,7 x 2,4 cm Mesatar: 3,23 x 1,18 / 8,2 x 3,0 cm I madh: 3,94 x 1,54 inç / 10,0 x 3,9 cm