Set anal Silicone Buttplug Set with Diamond – Black

5,200 LEK

Silicon Butplug është e përkryer për këdo që dëshiron të zbulojë stimulimin anal. Anal Plugs kanë dimensione të ndryshme, kështu që ju mund të filloni të vogla dhe të ecni hap pas hapi. Anal Plugs janë bërë prej silikoni shumë të butë, të sigurt për trupin, për një përdorim të rehatshëm. Fundi i sheshtë i Anal Plug siguron përdorim të sigurt. Fundi gjithashtu përmban një gur të shkëlqyeshëm, i cili i jep lodrës një pamje luksoze.

Availability: Në gjendje SKU: ET603BLK Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Silicon Butplug është e përkryer për këdo që dëshiron të zbulojë stimulimin anal. Anal Plugs kanë dimensione të ndryshme, kështu që ju mund të filloni të vogla dhe të ecni hap pas hapi. Anal Plugs janë bërë prej silikoni shumë të butë, të sigurt për trupin, për një përdorim të rehatshëm. Fundi i sheshtë i Anal Plug siguron përdorim të sigurt. Fundi gjithashtu përmban një gur të shkëlqyeshëm, i cili i jep lodrës një pamje luksoze.

Përmasat:

– Small Anal Plug: Gjatësia: 7 cm Thellësia: 6.2 cm Maks. diametri: 2,7 cm Min. diametri: 0.8 cm

– Medium Anal Plug: Gjatësia: 7.9 cm Thellësia: 7 cm Maks. diametri: 3.3 cm Min. diametri: 0.9 cm

– Large Anal Plug: Gjatësia: 9.3 cm Thellësia: 8.1 cm Maks. diametri: 4 cm Min. diametri: 1.1 cm

Set anal Silicone Buttplug Set with Diamond - Black

Set anal Silicone Buttplug Set with Diamond – Black

5,200 LEK

In stock