Set 3-cope Masturbatore

3,330 LEK

XXX To-Go është një grup stimulues i përbërë nga tre mini masturbues me hapje të ndryshme – kopje realiste të gojës, vaginës dhe anusit. Masturbdo masturbues ka strukturën e vet të brendshme me pika dhe / ose grooves dhe janë të hapur në të dy skajet. Kjo ju lejon të rregulloni presionin gjatë depërtimit, por gjithashtu i bën ato të pastra. Manastirët ndjehen të butë butë ndaj lëkurës dhe janë shumë elastikë dhe fleksibël.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05260530000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

XXX To-Go është një grup stimulues i përbërë nga tre mini masturbues me hapje të ndryshme – kopje realiste të gojës, vaginës dhe anusit. Masturbdo masturbues ka strukturën e vet të brendshme me pika dhe / ose grooves dhe janë të hapur në të dy skajet. Kjo ju lejon të rregulloni presionin gjatë depërtimit, por gjithashtu i bën ato të pastra. Manastirët ndjehen të butë butë ndaj lëkurës dhe janë shumë elastikë dhe fleksibël.

Set 3-cope Masturbatore

3,330 LEK

Out of stock