Rruaza vaginale per ushtrime Kegel

3,910 LEK

Krahasuar me topat e tjerë të trajnimit konvencional, Intimate Spreader Duo Ball ka deri në 50% më shumë efekt kur bëhet fjalë për trajnimin fizik. Topi duhet të futet në vaginë dhe shpërndarësi i labias pastaj të vendoset në pozitë. Kjo pajisje gjithashtu shkakton një trajnim të pavullnetshëm të muskujve të vaginës, sepse ata automatikisht ushtrojnë më shumë forcë kur përhapen labitë. Ushtrimet në këmbë kryhen me këmbë pak të përhapura dhe më pas duke lëvizur legenin para dhe prapa. 10 minuta në ditë dhe 3 herë në javë janë të mjaftueshme. Një përmirësim i muskujve të legenit duhet të shihet vetëm pas 3 javësh.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05373140000 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Krahasuar me topat e tjerë të trajnimit konvencional, Intimate Spreader Duo Ball ka deri në 50% më shumë efekt kur bëhet fjalë për trajnimin fizik. Topi duhet të futet në vaginë dhe shpërndarësi i labias pastaj të vendoset në pozitë. Kjo pajisje gjithashtu shkakton një trajnim të pavullnetshëm të muskujve të vaginës, sepse ata automatikisht ushtrojnë më shumë forcë kur përhapen labitë. Ushtrimet në këmbë kryhen me këmbë pak të përhapura dhe më pas duke lëvizur legenin para dhe prapa. 10 minuta në ditë dhe 3 herë në javë janë të mjaftueshme. Një përmirësim i muskujve të legenit duhet të shihet vetëm pas 3 javësh.

Rruaza vaginale per ushtrime Kegel

3,910 LEK

In stock