Rruaza anale Smoke

1,200 LEK

Këto rruaza anal janë të përshtatshme për njerëzit të cilët kanë më pak përvojë kur bëhet fjalë për epshin anal. Me 6 perlat e saj që fillojnë me një diametër prej 1 cm dhe sesa rriten vazhdimisht deri në 2.5 cm, ju mund të ngrini rruazën e epshit tuaj nga rruaza. Sidoqoftë, këto rruaza anal janë gjithashtu një shtesë e shkëlqyeshme për koleksionin e çdo eksperti anal. Materiali fleksibël siguron një rehati të lartë të veshjes dhe rruazat kanë një lak tërheqës praktik që gjithashtu parandalon një futje shumë të thellë.

Gjatësia e plotë 20 cm, thellësia e futjes 16 cm, Ø 1 – 2,5 cm. 32 g. PVC.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05349270000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Këto rruaza anal janë të përshtatshme për njerëzit të cilët kanë më pak përvojë kur bëhet fjalë për epshin anal. Me 6 perlat e saj që fillojnë me një diametër prej 1 cm dhe sesa rriten vazhdimisht deri në 2.5 cm, ju mund të ngrini rruazën e epshit tuaj nga rruaza. Sidoqoftë, këto rruaza anal janë gjithashtu një shtesë e shkëlqyeshme për koleksionin e çdo eksperti anal. Materiali fleksibël siguron një rehati të lartë të veshjes dhe rruazat kanë një lak tërheqës praktik që gjithashtu parandalon një futje shumë të thellë.

Gjatësia e plotë 20 cm, thellësia e futjes 16 cm, Ø 1 – 2,5 cm. 32 g. PVC.