Rruaza anale All times Favorites

1,700 LEK

Pllaka jonë e rruazave anale të preferuara gjatë gjithë kohës është bërë prej silikoni të sigurt për trupin e zi, me një unazë të dobishme mbajtëse që rrit ndjenjën e sigurisë gjatë përdorimit. Pjesa e sipërme ka një formë konike për futje të lehtë dhe format me rruaza e bëjnë depërtimin një kënaqësi emocionuese. Me dimensione modeste, kështu që priza është e përshtatshme për fillestarët dhe përdoruesit më me përvojë. Spina anale me rruaza Shirituar për futje të lehtë O-Ring për tërheqje të lehtë Jo poroze dhe hipoalergjike

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21686 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Pllaka jonë e rruazave anale të preferuara gjatë gjithë kohës është bërë prej silikoni të sigurt për trupin e zi, me një unazë të dobishme mbajtëse që rrit ndjenjën e sigurisë gjatë përdorimit. Pjesa e sipërme ka një formë konike për futje të lehtë dhe format me rruaza e bëjnë depërtimin një kënaqësi emocionuese. Me dimensione modeste, kështu që priza është e përshtatshme për fillestarët dhe përdoruesit më me përvojë. Spina anale me rruaza Shirituar për futje të lehtë O-Ring për tërheqje të lehtë Jo poroze dhe hipoalergjike