Rrotez Blaze

1,500 LEK

Një rrotë rrotullues për të dhënë një ndjenjë të mprehtë. Në varësi të sasisë së presionit që ju vendosni në timon dhe për këtë në lëkurë, ajo prodhon një larmi ndjesish nga gudulisja deri te dhimbja. Një rrotë Wartenberg është një mjet i shkëlqyeshëm BDSM, por përdoreni me kujdes. Rrotullues për të dhënë një ndjenjë të mprehtë Në varësi të sasisë së presionit që ushtroni prodhon një larmi ndjesish nga gudulisja deri te dhimbja
Availability: Në gjëndje SKU: 21347 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Një rrotë rrotullues për të dhënë një ndjenjë të mprehtë. Në varësi të sasisë së presionit që ju vendosni në timon dhe për këtë në lëkurë, ajo prodhon një larmi ndjesish nga gudulisja deri te dhimbja. Një rrotë Wartenberg është një mjet i shkëlqyeshëm BDSM, por përdoreni me kujdes. Rrotullues për të dhënë një ndjenjë të mprehtë Në varësi të sasisë së presionit që ushtroni prodhon një larmi ndjesish nga gudulisja deri te dhimbja