Rotating Love Ball Javida

7,100 LEK

Trajnimi i muskujve të dyshemesë së legenit është shumë argëtues! Top i rimbushur vibro-love me topa të shumtë brenda që rrotullohen në 8 mënyra të ndryshme. Modalitetet mund të rregullohen lehtësisht duke përdorur butonin në telekomandë. Diapazoni i telekomandës është 5 metra që do të thotë se mund të përdoret gjithashtu nga një partner – për momente befasuese kënaqësie dhe lojëra emocionuese kontrolli. Topi vibro-love ka brazda të theksuara dhe gjithashtu është i mbuluar me silikon të butë, i cili ndihet mirë kundër lëkurës gjatë veshjes dhe lojës. Topi vibro-love është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të përdoret në banjë ose dush. Mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.

Availability: Në gjendje SKU: 05502480000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Trajnimi i muskujve të dyshemesë së legenit është shumë argëtues! Top i rimbushur vibro-love me topa të shumtë brenda që rrotullohen në 8 mënyra të ndryshme. Modalitetet mund të rregullohen lehtësisht duke përdorur butonin në telekomandë. Diapazoni i telekomandës është 5 metra që do të thotë se mund të përdoret gjithashtu nga një partner – për momente befasuese kënaqësie dhe lojëra emocionuese kontrolli. Topi vibro-love ka brazda të theksuara dhe gjithashtu është i mbuluar me silikon të butë, i cili ndihet mirë kundër lëkurës gjatë veshjes dhe lojës. Topi vibro-love është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të përdoret në banjë ose dush. Mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.

Rotating Love Ball Javida

7,100 LEK

In stock