Prorino Libido Caps Women 2

1,500 LEK2,800 LEK

Kapsula epshi për Femra!
Si rezultat i përbërësve të vecantë, këto kapsula ndihmojnë për të shtuar dëshirën seksuale, qëndrueshmërinë, gjallërinë dhe performancën!
Përmban 2 kapsula. Mos i kombinoni me alkool apo kafeinë.

Shtojce ushqyese.

SKU: 06105420000 Kategori: ,
Spastroje

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kapsula epshi për Femra!
Si rezultat i përbërësve të vecantë, këto kapsula ndihmojnë për të shtuar dëshirën seksuale, qëndrueshmërinë, gjallërinë dhe performancën!
Përmban 2 kapsula. Mos i kombinoni me alkool apo kafeinë.

Shtojce ushqyese.
Doza e rekomanduar: Merrni një kapsule në ditë pa e kafshuar, shoqëruar me ujë të bollshëm. Doza ditore e rekomanduar nuk duhet te tejkalohet.
Përbërësit: L-Arginine, pluhur nga rrënjët e Damiana, extrakte shege, etj.

Informacion shtesë

Paketimi

2cp, 5cp

Prorino Libido Caps Women 2

Prorino Libido Caps Women 2

1,500 LEK2,800 LEK

Out of stock