Prezervative Sico

60 LEK

Prezervativët SICO DRY janë prezervativë të thatë. SICO janë prodhuar në Gjermani, dhe qëndrojnë për cilësinë më të lartë të mundshme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 100000065942 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Prezervativët SICO DRY janë prezervativë të thatë. SICO janë prodhuar në Gjermani, dhe qëndrojnë për cilësinë më të lartë të mundshme.