Prezervative Pasante Naturale 3pc

400 LEK

Prezervativët Pasante Naturelle ju ofrojnë një eksperiencë krejtësisht natyrale. Të gjithë prezervativët janë prodhuar dhe testuar sipas standardeve më të larta të cilësisë. Prezervativët janë bërë nga latex gome natyrale dhe vaj silikoni.

Availability: Vjen së shpejti SKU: R0309K Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët Pasante Naturelle ju ofrojnë një eksperiencë krejtësisht natyrale. Të gjithë prezervativët janë prodhuar dhe testuar sipas standardeve më të larta të cilësisë. Prezervativët janë bërë nga latex gome natyrale dhe vaj silikoni.

Karakteristikat:
– Nuk përmban përbërës me origjinë shtazore
– Pa Alkool
– 190 mm gjatësi nominale
– Gjerësia nominale 54 mm

Çdo prezervativ i testuar është i përshtatshëm për kontakt vaginal, oral dhe anal, me kusht që të përshtatet siç duhet dhe të përdoret një lubrifikant i përshtatshëm.

Prezervative Pasante Naturale 3pc

400 LEK

Out of stock