Prezervative Pasante Intensity 3cp

300 LEK

Prezervativët Pasante Intensity janë të formuar në mënyrë anatomike për më shumë rehati dhe një ndjesi më të mirë gjatë seksit dhe kanë një profil unik të krijuar për stimulimin përfundimtar seksual për të dy partnerët.

Availability: Vjen së shpejti SKU: R0324K Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët Pasante Intensity janë të formuar në mënyrë anatomike për më shumë rehati dhe një ndjesi më të mirë gjatë seksit dhe kanë një profil unik të krijuar për stimulimin përfundimtar seksual për të dy partnerët. Prezervativët janë bërë nga latex natyral dhe të lubrifikuar dhe rezervuar. karakteristikat: – Shija: Neutrale – Lubrifikant: Normal – Ngjyra: Transparente – Tekstura: Me brinjë dhe me kurba – Madhësia: Mesatare – Gjerësia nominale: 54 mm – Trashësia: Normale – Sasia e paketimit: 3 – Marka: Pasante Rekomandohet për: Në përgjithësi çdo testim Prezervativi është i sigurt për kontakt vaginal, oral dhe anal, për sa kohë që përshtatja është e mirë dhe ka mjaft lubrifikant.

Prezervative Pasante Intensity 3cp

300 LEK

In stock