Prezervative Pasante Feel 3cp

300 LEK

Prezervativi Pasante Feel është më i hollë se shumica e prezervativëve standardë. Për shkak të përçueshmërisë së mirë termike ju ndjeni të njëjtën përvojë intensive dhe emocionuese, si kur nuk mbani prezervativ. Prezervativët transparentë janë bërë nga latex natyral dhe të lubrifikuar dhe rezervuar.

Availability: Vjen së shpejti SKU: R0326K Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativi Pasante Feel është më i hollë se shumica e prezervativëve standardë. Për shkak të përçueshmërisë së mirë termike ju ndjeni të njëjtën përvojë intensive dhe emocionuese, si kur nuk mbani prezervativ. Prezervativët transparentë janë bërë nga latex natyral dhe të lubrifikuar dhe rezervuar.

Karakteristikat: – Shija: Neutral – Lubrifikant: Normal – Ngjyra: Transparente – Struktura: E lëmuar – Madhësia: Mesatare – Gjerësia nominale: 54 mm – Trashësia: Ultra e hollë – Sasia e paketimit: 3 – Marka: Pasante Rekomandohet për: Në përgjithësi çdo prezervativ të testuar është i sigurt për kontaktin vaginal, oral dhe anal, për sa kohë që përshtatja është e mirë dhe ka mjaft lubrifikant.

Prezervative Pasante Feel 3cp

300 LEK

In stock