Prezervative pasante ekstra 3cp

300 LEK

Prezervativët Pasante Extra janë më të trashë dhe më të fortë dhe janë të pajisur me lubrifikant shtesë, kështu që ju mund të shijoni seks të sigurt dhe të pakujdesshëm me partnerin tuaj. Janë me skaj dhe kanë një gjerësi nominale prej 52 mm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: R0307K Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët Pasante Extra janë më të trashë dhe më të fortë dhe janë të pajisur me lubrifikant shtesë, kështu që ju mund të shijoni seks të sigurt dhe të pakujdesshëm me partnerin tuaj. Janë me skaj dhe kanë një gjerësi nominale prej 52 mm. Këta prezervativë janë shumë të përshtatshëm për seks anal, por është gjithmonë mirë të përdorni ndonjë lubrifikant shtesë për më shumë rehati dhe siguri. Lubrifikuesi anal do ta bëjë penetrimin më të lehtë dhe ofron më shumë kënaqësi për të dy partnerët.

Prezervative pasante ekstra 3cp

300 LEK

In stock