Prezervative MySize69 10pc

3,000 LEK

10 prezervativë prej gome natyrale latex, në formë cilindrike, transparente, të thjeshtë, të lubrifikuar, me majë rezervuari. Gjerësia nominale: 69 mm

Availability: Në gjendje SKU: 100000019036 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

10 prezervativë prej gome natyrale latex, në formë cilindrike, transparente, të thjeshtë, të lubrifikuar, me majë rezervuari. Gjerësia nominale: 69 mm Veçanërisht e ulët në alergjen falë përdorimit të lateksit jashtëzakonisht të pastër VYTEX. Ky përmban mbi 90% më pak proteina latex dhe praktikisht është pa proteina dhe papastërti që shkaktojnë alergji. Reduktim i fortë i aromës së zakonshme të prezervativit përmes përdorimit të lateksit VYTEX. Prezervativët MY.SIZE PRO kanë një trashësi muri minimal prej 0,05 deri në 0,06 mm veçanërisht të hollë dhe për këtë arsye veçanërisht të ndjeshme. Gjatë prodhimit dhe prodhimit të MY.SIZE PRO janë testuar vetëm produktet e përdorura që janë pa përbërës shtazorë dhe jo në eksperimente me kafshë.

Prezervative MySize69 10pc

3,000 LEK

In stock