Prezervative My.Size 57 mm 10

Prezervative My.Size 57 mm 10

760 LEK

Prezervative i holle transparent. Gjeresia 57mm, gjatesia 180mm (masa standarte 52 x 180mm). Masa e penisin te rekomanduar: 11.5 – 11.9 cm, diametri 4 cm. Me shtrese lubrifikanti dhe hapesire rezervuese ne maje.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 04111750000 Kategori: ,

Përshkrim

Prezervative i holle transparent. Gjeresia 57mm, gjatesia 180mm (masa standarte 52 x 180mm). Masa e penisin te rekomanduar: 11.5 – 11.9 cm, diametri 4 cm. Me shtrese lubrifikanti dhe hapesire rezervuese ne maje.

You've just added this product to the cart: