-45%

Prezervative femrash FC2

1,100 LEK

Këto prezervativë ofrojnë të njëjtën kënaqësi dhe mbrojtje si prezervativët e zakonshëm mashkullorë, por ato nuk janë bërë nga latex. Nitrili është dy herë më i fortë, më i hollë, pa erë dhe i heshtur dhe për këtë arsye siguron ndjesinë më natyrale dhe një mbrojtje të shkëlqyeshme. Këto prezervativë nuk përmbajnë latex ose ndonjë substancë të lidhur me hormonet. Dizajni i azhurnuar ofron mbrojtje të shkëlqyeshme me dy unaza. Një unazë futet në vaginë dhe një unazë mbulon hyrjen e vaginës. Kështu që mund të jeni të sigurt që prezervativi do të qëndrojë në vendin e duhur. Me lubrifikant brenda dhe jashtë, prezervativi garanton ndjesinë më natyrale.
Availability: Vjen së shpejti SKU: FC2FC3 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Këto prezervativë ofrojnë të njëjtën kënaqësi dhe mbrojtje si prezervativët e zakonshëm mashkullorë, por ato nuk janë bërë nga latex. Nitrili është dy herë më i fortë, më i hollë, pa erë dhe i heshtur dhe për këtë arsye siguron ndjesinë më natyrale dhe një mbrojtje të shkëlqyeshme. Këto prezervativë nuk përmbajnë latex ose ndonjë substancë të lidhur me hormonet. Dizajni i azhurnuar ofron mbrojtje të shkëlqyeshme me dy unaza. Një unazë futet në vaginë dhe një unazë mbulon hyrjen e vaginës. Kështu që mund të jeni të sigurt që prezervativi do të qëndrojë në vendin e duhur. Me lubrifikant brenda dhe jashtë, prezervativi garanton ndjesinë më natyrale.

Prezervative femrash FC2

1,100 LEK

In stock