Prezervativ Pasante (me kokrra)

50 LEK

Prezervativët Pasante Ribs & Dots janë formuar në mënyrë anatomike për më shumë rehati dhe një ndjenjë më të mirë gjatë seksit dhe kanë një profil unik të dizajnuar për stimulim përfundimtar seksual për të dy partnerët. Prezervativët janë bërë nga latex natyral dhe janë të lubrifikuar. Karakteristika: – Shija: Neutrale – Lubrifikues: Normal – Ngjyra: Transparente – Madhësia: e mesme – Gjerësia nominale: 54 mm – Trashësia: Normal – Sasia e paketimit: 144 copë – Marka: Pasante e rekomanduar për: Në përgjithësi çdo prezervativi i testuar është i sigurt për kontaktin vaginal, oral dhe anal, për sa kohë që përshtatja është e mirë dhe ka mjaft lubrifikant.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 1130KA Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët Pasante Ribs & Dots janë formuar në mënyrë anatomike për më shumë rehati dhe një ndjenjë më të mirë gjatë seksit dhe kanë një profil unik të dizajnuar për stimulim përfundimtar seksual për të dy partnerët. Prezervativët janë bërë nga latex natyral dhe janë të lubrifikuar. Karakteristika: – Shija: Neutrale – Lubrifikues: Normal – Ngjyra: Transparente – Madhësia: e mesme – Gjerësia nominale: 54 mm – Trashësia: Normal – Sasia e paketimit: 144 copë – Marka: Pasante e rekomanduar për: Në përgjithësi çdo prezervativi i testuar është i sigurt për kontaktin vaginal, oral dhe anal, për sa kohë që përshtatja është e mirë dhe ka mjaft lubrifikant.

Prezervativ Pasante (me kokrra)

50 LEK

Out of stock