Prezervativ Pasante Extra (Anal)

50 LEK

Prezervativët Pasante Extra të sigurta janë pak më të trashë dhe lubrifikohen ekstra, kështu që ju mund të bëni seks sa më të sigurt. Ky prezervativ është i shkëlqyeshëm për seksin anal, megjithatë, gjithmonë ju këshillojmë të përdorni lubrifikant shtesë për më shumë rehati dhe siguri. Prezervativët Pasante Extra Safe janë bërë nga gome natyrale latex me rezervuar dhe lubrifikant. karakteristikat: – Shija: Neutrale – Lubrifikues: Normal – Ngjyra: Transparente – Madhësia: e mesme – Gjerësia nominale: 54 mm – Trashësia: E fortë – E madhe – Sasia e Paketimit: 144 copë – Marka: Pasante Rekomanduar për: Në përgjithësi, çdo testuar prezervativi është i sigurt për kontaktin vaginal, oral dhe anal, për sa kohë që prezervativi përshtatet dhe ju përdorni mjaft lubrifikant të përdorur.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 1030KA Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët Pasante Extra të sigurta janë pak më të trashë dhe lubrifikohen ekstra, kështu që ju mund të bëni seks sa më të sigurt. Ky prezervativ është i shkëlqyeshëm për seksin anal, megjithatë, gjithmonë ju këshillojmë të përdorni lubrifikant shtesë për më shumë rehati dhe siguri. Prezervativët Pasante Extra Safe janë bërë nga gome natyrale latex me rezervuar dhe lubrifikant. karakteristikat: – Shija: Neutrale – Lubrifikues: Normal – Ngjyra: Transparente – Madhësia: e mesme – Gjerësia nominale: 54 mm – Trashësia: E fortë – E madhe – Sasia e Paketimit: 144 copë – Marka: Pasante Rekomanduar për: Në përgjithësi, çdo testuar prezervativi është i sigurt për kontaktin vaginal, oral dhe anal, për sa kohë që prezervativi përshtatet dhe ju përdorni mjaft lubrifikant të përdorur.

Prezervativ Pasante Extra (Anal)

50 LEK

Out of stock