Prezervativ Pasante Cooling Sensation

60 LEK

Prezervativ freskues dhe qetëues. Prezervativi Pasante Cooling përmban një lubrifikant special ftohës për pasion dhe eksitim maksimal!

Availability: Në gjëndje SKU: 1150KA Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativ freskues dhe qetëues. Prezervativi Pasante Cooling përmban një lubrifikant special ftohës për pasion dhe eksitim maksimal!

Prezervativët përbehen nga latex natyral, janë të lubrifikuar dhe përmbajnë gjithsashtu një rezervuar.

Karakteristikat e prezervativit:

– Shija: Neutrale

– Lubrifikanti: Freskues

– Ngjyra: Transparente

– Cilësi: Ribbed

– Madhësia: Mesatare

– Gjerësia: 52 mm

– Trashësia: Normal

– Sasia e paketimit: 144 copë

– Marka: Pasante

I testuar për përdorim vaginal, anal dhe oral për sa kohë përshtatet dhe përdoret me mjaftueshëm lubrifikantë.

Prezervativ Pasante Cooling Sensation

Prezervativ Pasante Cooling Sensation

60 LEK

In stock