Prezervativ Kondorama

50 LEK

Prezervativët me film lubrifikues dhe të rezervuar. Për kontrollin e lindjes dhe parandalimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. E bërë me gome natyrale. Mbajini në vend të freskët dhe të thatë. Mbrojini nga nxehtësia dhe rrezet e diellit direkte. Kontrollohen individualisht në mënyrë elektronike.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 7401400022 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët me film lubrifikues dhe të rezervuar. Për kontrollin e lindjes dhe parandalimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. E bërë me gome natyrale. Mbajini në vend të freskët dhe të thatë. Mbrojini nga nxehtësia dhe rrezet e diellit direkte. Kontrollohen individualisht në mënyrë elektronike.

Prezervativ Kondorama

50 LEK

In stock