Prezervativ Durex Extrathin

1,100 LEK

Prezervativët Durex Thin Feel Extra Thin janë tepër të hollë dhe sigurojnë një përvojë edhe më intensive sesa prezervativët Thin Feel. Përfshini një lubrifikant standard me bazë silikoni dhe janë me aromë neutrale. Kjo kuti 3-copëshe është e lehtë për tu mbajtur kështu që ju do të keni gjithmonë prezervativët tuaj brenda mundësive.

Availability: Vjen së shpejti SKU: dxtfet3 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët Durex Thin Feel Extra Thin janë tepër të hollë dhe sigurojnë një përvojë edhe më intensive sesa prezervativët Thin Feel. Përfshini një lubrifikant standard me bazë silikoni dhe janë me aromë neutrale. Kjo kuti 3-copëshe është e lehtë për tu mbajtur kështu që ju do të keni gjithmonë prezervativët tuaj brenda mundësive.

Prezervativ Durex Extrathin

1,100 LEK

In stock