Prezervativ Bufalo 3cp

1,000 LEK

Kafsha jonë e fuqishme Buffalo do të thotë një prezervativ me madhësi 64 mm > korrespondon me një perimetër penisi prej 13,1-14,1 cm. Çdo penis është unik. Një madhësi për të gjithë nuk është e disponueshme tek ne.

Availability: Në gjendje SKU: 7007560025 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kafsha jonë e fuqishme Buffalo do të thotë një prezervativ me madhësi 64 mm > korrespondon me një perimetër penisi prej 13,1-14,1 cm. Çdo penis është unik. Një madhësi për të gjithë nuk është e disponueshme tek ne. Ne në Loovara kemi shtatë madhësi të ndryshme prezervativi për ju, të gjitha të cilat janë super të vërteta me madhësinë dhe përshtaten në mënyrë perfekte. Mund të thuash: Përshtatet si një dorezë dhe kështu duhet të ndjehet. Prezervativët janë produkte mjekësore të miratuara dhe plotësojnë standardet më të larta të cilësisë. Sigurisht, prezervativët janë të testuar në mënyrë individuale në mënyrë elektronike dhe janë bërë prej gome të ndershme dhe për këtë arsye janë vegane. GOME E FARE KAUTSCHUK

Prezervativ Bufalo 3cp

1,000 LEK

In stock