-30%

Pranga Vegan Fetish

2,380 LEK

Kufizimet klasike në një version vegan!
Prangat me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme nga Vegan Fetish janë bërë prej tape të qëndrueshme, natyrale me atë pamje tipike të bukur. Zinxhiri i lidhjes dhe detajet metalike janë në një ngjyrë të artë me shkëlqim.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 24933575001 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pranga me zinxhir + grepa
Tapa me stil, natyral
Vegan dhe i qëndrueshëm
I mbushur dhe i rregullueshëm

Kufizimet klasike në një version vegan!
Prangat me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme nga Vegan Fetish janë bërë prej tape të qëndrueshme, natyrale me atë pamje tipike të bukur. Zinxhiri i lidhjes dhe detajet metalike janë në një ngjyrë të artë me shkëlqim. Brenda prangave ka material pelushi të mbushur që përputhet me ngjyrën e tapës. Pelushi është aty për t’i bërë prangat të ndihen më rehat kur vishen. Çdo pranga ka një unazë në mënyrë që zinxhiri lidhës i përfshirë të mund të ngjitet në të. Prangat kanë lidhëse kopsash të cilat mund të rregullojnë perimetrin nga 12 në 26 cm. Zinxhiri i lidhjes me 2 grepa është i gjatë 23 cm.

Tapë, metal; pelush brenda jakës 100% poliestër.

Pranga Vegan Fetish

2,380 LEK

Out of stock