Pranga kembesh kuqe

Pranga kembesh kuqe

3,500 LEK

Mansheta me stil në kyçin e këmbës. Këto pranga të qëndrueshme në kyçin e këmbës kanë të gjithë pajisjen e zezë pa nikel dhe janë të veshura me një material të butë, por të qëndrueshëm neoprene për lojë seksi dhe të rehatshme. Plotësisht i rregullueshëm përmes shtrëngimit të thjeshtë të stilit të rripit. Mbajtur së bashku nga një zinxhir në të cilin mund të lidhni lehtë grepa ose pesha me litar.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 21535 Kategori: ,

Përshkrim

Mansheta me stil në kyçin e këmbës. Këto pranga të qëndrueshme në kyçin e këmbës kanë të gjithë pajisjen e zezë pa nikel dhe janë të veshura me një material të butë, por të qëndrueshëm neoprene për lojë seksi dhe të rehatshme. Plotësisht i rregullueshëm përmes shtrëngimit të thjeshtë të stilit të rripit. Mbajtur së bashku nga një zinxhir në të cilin mund të lidhni lehtë grepa ose pesha me litar.

You've just added this product to the cart: